Festival op de vestingwal van Elburg op vr. 28 juni en za. 29 juni 2019


STRUIN, KIJK, DOE, PROEF, LUISTER EN GENIET

Les Profs speelt: Happily ever after of de generale repetitie voor een waanzinnige catastrofe

Les Profs is een nieuwe theater- en muziekgroep bestaande uit drie vriendinnen. Hun fascinatie voor mensen met een bucketlist vormde de inspiratie voor deze informatieve en absurdistische lezing ‘Happily ever after of de generale repetitie voor een waanzinnige catastrofe’. Laat je verrassen door drie muzikale professoren die ieder vanuit hun eigen vakgebied een andere kijk hebben op geluk.

Theatergroep: Les Profs
Voorstelling/lezing: Happily ever after of de generale repetitie voor een waanzinnige catastrofe

Pluk ’n Roos speelt: Kikker en Eend

Toen bekend werd dat het festival Wal-halla nog een keer zou worden georganiseerd werd Wietske Hollanders (regisseur en drijvende kracht achter Pluk ’n roos) direct weer enthousiast. Haar passie ligt bij het spelen voor en met (jonge) kinderen. En dat dan het liefst buiten in de natuur. Net als vorig jaar regisseert zij sketches rondom de figuur Kikker, van de bekende boekjes van Max Velthuijs. Samen met zijn vriendjes beleeft hij verschillende avonturen die herkenbaar zijn voor kleuters en jonge kinderen. Gespeeld door enthousiaste theaterspelers. Eenvoudig van karakter en altijd ingaand op de beleving van de kinderen zijn dit kleine theatervoorstellingen (van ongeveer 10 minuten) die bij jong en oud een glimlach op het gezicht zullen toveren.

Lytse Theater Producties speelt: De wind en het meisje

Tijdens het festival Wal-halla spelen wij de betoverende muzikale vertelvoorstelling: “De Wind en het meisje”

Een verhaal voor grote mensen, waar ook kinderen van kunnen genieten.

Coproductie: LytseTheater Producties/Verhalen Stromen en MeidiMakesMusic.
Verhaal: Ineke de Jongh
Muziek: Meidi Goh

Ineke, theatermaker, verhalenverteller. Vertelt en speelt verhalen vol fantasie en een snufje waarheid. Graag neemt ze je mee op reis in haar verhalen.

Meidi, muzikant op zoek naar verborgen magie en verhalen die je kunt vertellen zonder woorden.

www.lytsetp.nl

Theater

Diverse theatergroepen brengen hun voorstelling in theatertipi of in de open lucht op het theaterveld. Op ons blokkenschema kunt u de speeltijden terug vinden.

Met dank aan Sherpa Grafisch Ontwerp