Festival op de vestingwal van Elburg op vr. 28 juni en za. 29 juni 2019


STRUIN, KIJK, DOE, PROEF, LUISTER EN GENIET

Foodtrucks

Het Neerlands Bergje, voor de gelegenheid omgedoopt tot de Voedselberg, wordt omgetoverd tot een terras met prachtig uitzicht over het Veluwemeer. Diverse foodtrucks serveren de lekkerste gerechten en er kan een drankje gehaald worden bij de bar. Houdt deze pagina in de gaten voor de foodtruck line-up.

Exclusive Asian

De sushichefs van Exclusive Asian geven Wal-halla een oosters tintje met sushi van topkwaliteit.

De Smaakvolvo

De Eenhoorn is de koffiebranderij uit Kampen. Het inkoop- en brandproces van de koffiebonen hebben ze in eigen beheer. In hun koffiebranderij worden de koffiebonen elke week vers gebrand.

Met hun Smaakvolvo komen ze naar Wal-halla en serveert hun barista de lekkerste espresso’s en cappuccino’s.

Miss Piggie, stoer & sexy

Miss Piggy is een grote ster, haar grootste fan is zij zelf. Haar sexy en dominante imago maakt haar uniek en altijd hysterisch….

Dit zijn ook alle ingrediënten voor mijn sexy en stoere Foodtruck Miss Piggie; broodjes met overheerlijke beenham en verrassende pulled pork met een klein krokantje. Kortom varkensvlees, maar dan sexy… 

De Wentelteefjes

Hallo!

Ik ben Miranda, het “WentelTeefje!”

Sinds januari 2017 ben ik de trotse eigenaar van deze unieke Foodtruck, een caravan die we met veel liefde inmiddels op vele locaties hebben laten sprankelen.

Vanuit deze knalrode caravan,  de WentelTeefjes op wielen, serveer ik, vaak samen met mijn vriendinnen WentelTeefjes, als enige foodtruck in Nederland een onderschat pareltje uit de oer-Hollandse keuken: wentelteefjes.

Geheel in vintage stijl bak ik met veel liefde verse wentelteefjes, zoals oma ze vroeger maakte, maar dan wel met een spannend randje. Naast het traditionele wentelteefje kun je ook genieten van bijzondere smaakcombinaties, zowel zoet als hartig.

Tes en Tos houden van toffe festivals!

Vanuit onze gepimpte Foodkar kunnen wij van alles bereiden met een gezonde dosis lol en enthousiasme. Wij hebben een uitgebreid (biologisch) assortiment, maar zijn groot geworden met de lekkerste Aardappeltwisters van Nederland en onze eigengemaakte slush met echt fruit.

Op de vraag of we ook iets ‘zoets’ te eten in ons assortiment hebben, kunnen wij volmondig “ja” zeggen. Heerlijk vers gebakken wafels met een topping naar keuze, chocolade, slagroom, nootjes, spekjes, spikkels…. En doordat de wafel op een stokje zit is het genieten zonder vieze vingers te krijgen.

Bij Tes & Tos vind je voor elk wat wils. Wij werken zo veel mogelijk met biologische producten. Wij houden van eerlijke, duurzame producten en biologisch ondernemen met duurzame bedrijfsprocessen en ecologische verpakkingen.

Het Proeflokaal

Bij Lucy en Maurice van Het Proeflokaal uit Elburg staat genieten en beleving centraal. Op Wal-halla zijn ze zowel op de vrijdagavond als op de zaterdag van de partij met hun borrelplankjes en huisgemaakt Italiaanse pastasalades. Dat wordt smullen.

En als u tijdens Wal-halla nog even de stad in gaat, bezoek dan ook hun winkel in de Vischpoortstraat met een goede selectie van Italiaanse delicatessen.

Met dank aan Sherpa Grafisch Ontwerp