Festival op de vestingwal van Elburg op vr. 28 juni en za. 29 juni 2019


STRUIN, KIJK, DOE, PROEF, LUISTER EN GENIET

Mobiel Vinyl

Mobiel Vinyl brengt met muziek een warme huiskamersfeer. Vanuit een Volkswagen camper draaien diverse DJ’s vinyl. Plof neer in een 70’s, 80’s setting op het terras, of stap in de bus en struin in de bakken met singeltjes naar jouw golden oldies. Een plek waar je heerlijk onderuit kunt hangen voor een chill moment met een krant en een kop koffie, of een pilsje met een kaasje. Maar… pas op, het kan zomaar een feestje worden!

IVY

Met 2 stemmen en 2 gitaren heeft dit muziekduo een unieke sound. Famke en Lucas hebben elkaar leren kennen op het conservatorium. Toen ze toevalligerwijs voor een opdracht bij elkaar kwamen merkten ze dat ze qua stemmen en muziek erg goed bij elkaar pasten. Al snel werd een band gevormd. Inmiddels zijn er al vele optredens geweest en hebben ze al veel mensen laten genieten van hun prachtige muziek. Zij brengen covers zo geselecteerd dat ze bij elkaar lijken te horen. Songs verkleuren naar relaxte, akoestische, tweestemmige sferen. IVY neemt je mee naar het verleden met muziek van Neil Young, Fleetwood Mac, the Stones, David Bowie. Ze laten je ook kennismaken met de pareltjes van nu (denk aan John Mayer, Paolo Nutini, Lykke Li en Red hot chili Peppers).  

DJ Browbeat

Het Wal-halla festival wordt wederom afgesloten door onze eigen DJ Browbeat. Bart Pruis weet precies waar het publiek blij van wordt. Dat wordt weer even knallen op de wallen!

Met dank aan Sherpa Grafisch Ontwerp