Festival op de vestingwal van Elburg op vr. 28 juni en za. 29 juni 2019


STRUIN, KIJK, DOE, PROEF, LUISTER EN GENIET

Mobiel Vinyl

Mobiel Vinyl brengt met muziek een warme huiskamersfeer. Vanuit een Volkswagen camper draaien diverse DJ’s vinyl. Plof neer in een 70’s, 80’s setting op het terras, of stap in de bus en struin in de bakken met singeltjes naar jouw golden oldies. Een plek waar je heerlijk onderuit kunt hangen voor een chill moment met een krant en een kop koffie, of een pilsje met een kaasje. Maar… pas op, het kan zomaar een feestje worden!

Wal-halla begint dit jaar al op vrijdagavond!

Wal-halla begint dit jaar al op vrijdag!

Start je weekend ontspannen met onze gezellige vrijmibo. Strijk vanaf 17.30 uur met je collega’s of vrienden neer op Neerlands Bergje voor een drankje of een hapje bij één van de foodtrucks. Een broodje pulled pork van Miss Piggy, zoetigheid van De Wentelteefjes of een borrelplankje of pastasalade van Het Proeflokaal. 

Omstreeks 19.30 uur barst het feest los en nemen DJ Browbeat en DJ Ozzy het tegen elkaar op in de silent disco. Koptelefoon op en dansen maar!

Er wordt geen gebruik gemaakt van speakers, maar van een radionetwerk dat de muziek doorstuurt naar koptelefoons. Je kan zelf kiezen naar welke DJ je luistert. Je buurman danst dus niet uit de maat, die zit gewoon op een ander kanaal. Dat wordt een mega leuke avond!

Als je niet van dansen houdt, geen probleem. Er kan ook heerlijk gegeten en gekletst worden.

IVY

Met 2 stemmen en 2 gitaren heeft dit muziekduo een unieke sound. Famke en Lucas hebben elkaar leren kennen op het conservatorium. Toen ze toevalligerwijs voor een opdracht bij elkaar kwamen merkten ze dat ze qua stemmen en muziek erg goed bij elkaar pasten. Al snel werd een band gevormd. Inmiddels zijn er al vele optredens geweest en hebben ze al veel mensen laten genieten van hun prachtige muziek. Zij brengen covers zo geselecteerd dat ze bij elkaar lijken te horen. Songs verkleuren naar relaxte, akoestische, tweestemmige sferen. IVY neemt je mee naar het verleden met muziek van Neil Young, Fleetwood Mac, the Stones, David Bowie. Ze laten je ook kennismaken met de pareltjes van nu (denk aan John Mayer, Paolo Nutini, Lykke Li en Red hot chili Peppers).  

The Tributes

Deze drie muzikale hartenveroveraars maken guilty pleasure songs weer onschuldig met een rauw randje. Ze laten je oma ook dansen op de Backstreet Boys, als ze er is. Verzoekjes, karaoke-momenten, jam-medleys van de 60’s tot nu in een heerlijk energiek kampvuursfeertje. Als je een verfrissend covertrio ‘on fire’ wilt zien, mag je dit niet missen! 
The Tributes speelde dit jaar o.a. als aftershow voor Guns ’N Roses (Goffertpark) The Rolling Stones (A’dam Arena) en Ahoy. Ook spelen ze regelmatig in het buitenland zoals New York, Dublin, Antwerpen, Barcelona, Stockholm en diverse buitenlandse bruiloften. Je zou ze misschien kunnen herkennen van TV waar ze afzonderlijk van elkaar vaker te zien waren met artiesten als Lisa Lois, Aïrto, Lange Frans of met eigen muziek. Met dik over de 100 shows per jaar, zijn zij één van de meest succesvolle coverbands van Nederland. 

EN ZE KOMEN NAAR WAL-HALLA!!! HOE GAAF IS DAT!!!!

DJ Browbeat

Het Wal-halla festival wordt wederom afgesloten door onze eigen DJ Browbeat. Bart Pruis weet precies waar het publiek blij van wordt. Dat wordt weer even knallen op de wallen!

Met dank aan Sherpa Grafisch Ontwerp